Luda vožnja u autu

  • Luda vožnja u autu
   • 20.02.2012. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 3327 puta

    Rusi se zaista znadu dobro zabavljati. U ovom videu ekipa od četiri muškaraca uz ludu vožnju napravili i ludi party u autu. Dobra glazba i gas do daske pa nakon toga završili tko zna gdje u kojoj grabi.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Kako bi sakrili svoje stvari na plaži? Oblačenje Bart Simpsona Avalon web hosting TV reklama Rođendanski poklon za učiteljicu Cura si zapalila guzu Snježne radosti u Splitu Što čelni ljudi unije znaju o nama Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal