Ljubav, prevara, mrnja, oaj

  • Ljubav, prevara, mrnja, oaj
   • 20.02.2012. | Kategorija: zivotinje | Pogledano: 2928 puta

    Ne varaju samo ene i mukarci, ve i ivotinje koje dijele svoju ljubav meusobno, takoer i psi u ovom sluaju. to bi ste uini kad bi ste nali svojeg partnera kako vodi ljubav s nekim drugim? Ovo je jedna izvrsna TV reklama za automobilske gume :)

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Dva knockouta u tri sekunde Super Mario Forever Flash Lektire Lektirice - Download Lektira Fitness make Hrvatska pobijedila Srbiju 2:0 Pogodak u kuglanju Isoball 2 okantna reklama za rat
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal