Ljubav, prevara, mrnja, oaj

  • Ljubav, prevara, mrnja, oaj
   • 20.02.2012. | Kategorija: zivotinje | Pogledano: 2806 puta

    Ne varaju samo ene i mukarci, ve i ivotinje koje dijele svoju ljubav meusobno, takoer i psi u ovom sluaju. to bi ste uini kad bi ste nali svojeg partnera kako vodi ljubav s nekim drugim? Ovo je jedna izvrsna TV reklama za automobilske gume :)

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Najbolja prosidba i vjenanje ikad Ovo se zove zastraujuom cestom Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Metallica - Nitko Nema Dva ivota No sa njom kota 100 000 dolara Ovo nije samo obina reklama Pogledajte to je preivio najsretniji biciklist na svijetu Klinac od 2.5 godine vozi bager
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal