ļ»æ Vjenčanje u Solinu - smijesno - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Vjenčanje u Solinu

  • Vjenčanje u Solinu
   • 23.02.2012. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 5589 puta

    Trajanje videa od 10 minuta koje zaista ne smijete propustiti. Video prikazuje jedan Solinski pir koji je tolko očajan za današnje vrijeme. Pijani kum pada kod matičara, ljuta kuma, svečenik budi kuma u crkvi, čudnovati prvi poljubac. Pijana svadba.

  Vaši komentari
   Å to su Ludorije.com?
   SmijeŔni video klipovi, smijeŔne slike, igre igrice
   Sranja se dogaĆ°aju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi neÅ”to sasvim neoĆØekivano, zar ne?
   Stoga, naÅ”li ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, Å”okantnih, smijeÅ”nih, pa sve do onih ĆØudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smijeÅ”ne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smijeÅ”nim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? TakoĆ°er za Vas biramo najbolje igrice koje Ʀe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeÅ” isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - VaÅ” broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Prdac - Ljudski bacač plamena Seks u autu Sexy Video Clips Čudne slike Idijot na cestarini Najbolji potezi u 2013 godini Ko je jebo jebo, ja se u subotu udajem Napadi u Egiptu - Bolje da ne vidite
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal