Plavuša tetovira srce na guzu

  • Plavuša tetovira srce na guzu
   • 22.02.2012. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 3150 puta

    Luđakinja od plavuše dala se tetovirati na taj način da su zagrijali željezni materijal na visoku temperaturu i utisnuli joj taj otisak u njeno dupe kako bi joj ostao ožiljak tog srca.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Vrijeme zabave za malog Bimba Evo šta se desi kada vozite sa ljetnim gumama po snijegu Primjer paralelnog parkiranja Luda sreća za ovog motociklistu koji je podletio pod kamion Uporna djevojčica Odlaganje kobrinog gnjezda Luka Modrić promašio prazan gol Čudna morska životinja eksplodira
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal