Prdne kad hoće - bolesno - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Prdne kad hoće

  • Prdne kad hoće
   • 23.02.2012. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 2878 puta

    Momak s vrlo neobičnim talentom koji krije u sebi a to je da prdne kad hoće i kao takav prijavio se na britanski talent show gdje je čak odsvirao melodiju svojim extremnim zvukovima iz svoje guzice.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Kad mislite da je prošlo najgore Sex je zabavan - Sve se svodi na sex Ne možeš me ubiti. Ja sam Rus! Imate problema s spavanjem? Najnovija reklama za Xbox Kako bi sakrili svoje stvari na plaži? Smiješna reklama sushi Svađa dviju kineskih žena
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal