Video kako žene prde

  • Video kako žene prde
   • 22.02.2012. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 17695 puta

    Nije lijepo za vidjeti, čak ni čuti a kamo li još k tome osjetiti kad žena prdi. Video klip se sastoji od prikupljenih scena gdje žene prde. Pa ako niste imali priliku to uživo vidjeti, ovaj video je upravo za Vas.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Čudno glasovno cviljenje Skrivena kamera - Smrt Seksi cura pokraj prozora Legendarne humor reklame Sve što se dogodilo 2013. stalo je u odličan video od 6 minuta BMXom se okrenuo za 720 stupnjeva Zašto nema seksa u državnim tvrtkama? Kako izgleda Sonic u realnom životu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal