Samo u gačam skočio u snijeg

  • Samo u gačam skočio u snijeg
   • 20.02.2012. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 1465 puta

    Iako je snijeg mnogima zadao glavobolje, Sarajlija je hrabri mladić koji uživa u snježnim radostima pa je skočio u snijeg s prvog kata svoje kuće, obučen samo u gače.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Sudarili se i mirno odšetali dalje Humor video klipovi Žestoka tučnjava na utakmici Olympiacosa i Galatasaraya Procurio prvi zvanični trejler za petu sezonu serije Game of Thrones Pijana cura plese na staklenom stolu Obrušena stijena skoro pregazila auto Ženska došla traktorom u trgovinu Djevojka objavila rat dečku
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal