Plavua plee striptiz na tangi

  • Plavua plee striptiz na tangi
   • 16.02.2012. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 2520 puta

    Ovako to izgleda kada doekate novu godinu s plavuom koja eli plesati na tangi pa je normalno da je neto prolo po zlu. Nisu svi za taj posao :)

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Djevojica s dirljivim glasom pjeva You Raise Me Up Effing Worms Upotrijebio glavu za provalu vrata Prizor koji je okirao mnoge. Izgleda kao naftna mrlja, ali pogledajte ta je zapravo. Kad ena ne slua svoga mua Krdo dojurilo u pomo bivolu kojeg su trgali lavovi Ludi trener Imate problema s spavanjem?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal