Plavua plee striptiz na tangi

  • Plavua plee striptiz na tangi
   • 16.02.2012. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 2594 puta

    Ovako to izgleda kada doekate novu godinu s plavuom koja eli plesati na tangi pa je normalno da je neto prolo po zlu. Nisu svi za taj posao :)

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Video kamera u sexy dekolteu Pijani deda - Jel da duvam ili da vuem? Nevjerojatan prizor stvaranja razorne oluje Otiao je na masau kod zgodne djevojke Videoteka pornii Jeste li znali Pijani ljudi Najbolji potezi u 2013 godini
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal