Baby razgovor dvaju blizanaca

  • Baby razgovor dvaju blizanaca
   • 16.02.2012. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 3172 puta

    Mala djeca kad poiju izgovarati svoja prva slova, rijei to samo oni mogu deifrirati to im to znai. Takoer i ovaj smijean razgovor ovo dvoje malih slatkih blizanaca, samo oni taj jezik.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Skrivena kamera: Profesor prdi Prevagnuo se kamion s planine Ode torta Kako se u Saudijskoj Arabiji igraju sa snijegom Voza pregazio majku i dijete pa potom pobjegao 40 vrsti glasova iro Blaevi izgubio ivce: Steram u kurac i tebe i Mamia Ko to tamo studira
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal