Skrivena kamera Valentinovo - skrivenakamera - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Skrivena kamera Valentinovo

  • Skrivena kamera Valentinovo
   • Slijepa djevojka traži pomoć od prolaznika u dućanu za izbor donjeg seksi rublja povodom Valentinova. Ali kada se žrtve okrenu ona se misteriozno pretvara u čovjeka koji telefonira te nejasno tvrdi što će njemu grudnjak i gače.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Nevjerojatne košarkaške dribling vještine od 8-godišnje djevojčice The Running Men Smiješni video klipovi Mačak masira grudi Hebrang o prodaji HT-a i INA-e Commando 3 Spalio motorom gume u kuhinji Ptičica surfa na snježnom krovu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal