Baci sisu da se igramo

  • Baci sisu da se igramo
   • 12.02.2012. | Kategorija: sexy | Pogledano: 56719 puta

    Govore da se muškarcima produljuje život kad gledaju u ženske grudi ili njihov dekolte. Stoga, nemojte biti skromni, produljite život za nekoliko minuta s sexy slikama koje smo Vam priredili. :)

Klikni na sliku ukoliko je želiš povečati


  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Romantične priče Cigla u veš mašini Top surferi na ovogodišnjim največim valovima Jaws Ep. 1 Snimljen udar kometa u Sunce Ono što drugi ljudi vide kod ovog DJ Cigo gubi djelove Luda optička iluzija Došli na razgovor za posao, no pažnju im je odvuklo ono što su vidjeli kroz prozor
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal