enska dola traktorom u trgovinu

  • enska dola traktorom u trgovinu
   • 10.02.2012. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 6282 puta

    Kad se mu bavi poljoprivredom i kad uzme auto i ode na teren, eni ostavi traktor :) Sigurnosne kamere snimile video kako je ena dola traktorom u trgovinu, naravno da je plavua i da nezna parkirati.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Vrui prljavi ples pred webkamerom Pederi do daske Pijani ukrainci sletili s tenkom u kanal Mladi nasmijao Spliane U popularnom Boratovom monokiniju Debeli tip igra MAZE igricu Doli na razgovor za posao, no panju im je odvuklo ono to su vidjeli kroz prozor Ruski vozai kamiona razbili reketare Bik pokuao zaskoiti motor
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal