Ženska došla traktorom u trgovinu - bolesno - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Ženska došla traktorom u trgovinu

  • Ženska došla traktorom u trgovinu
   • 10.02.2012. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 6371 puta

    Kad se muž bavi poljoprivredom i kad uzme auto i ode na teren, ženi ostavi traktor :) Sigurnosne kamere snimile video kako je žena došla traktorom u trgovinu, naravno da je plavuša i da nezna parkirati.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Duet iz Azerbejdžana pobjednici Eurovizije 2011 Gaćice na podu, glazba u uhu Sjećate li se nogometne igre "Na prvu" Ljubavni jezik 10 najgorih dečkiju ikad Kako napraviti lažni kavijar? New York - Beba rođena u taksiju Što se događa sa vodom kod različitih zvučnih frekvencija
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal