Zimska ralica

  • Zimska ralica
   • 10.02.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2657 puta

    S obzirom da je ovih dana snijeg prekrio dobru večinu naših Hrvatskih cesta, možda kao najbolje rješenje bi bio ovaj 'strojček' koji bi isto tako i nama dobro došao.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Rachel ima grudi koje liječe Vatrogasac spašavao ljude pa je zbog nepropisnog parkiranja priveden Fantastično driftanje kamionom Ljubljenje na kiši nešto sasvim romantično Reklama zbog koje će te isplakati more suza Ruski tenk zapeo u blatu Staromodni student lolhr.com
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal