Srea u nesrei

  • Srea u nesrei
   • 06.02.2012. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 4052 puta

    Kakva ludost. Iz zajebancije se dogodila nesrea koja na svu sreu zavrava sretno. Dok prijatelj zeza cure a njegovi kolege smiljaju kako bi mu povukli tepih da padne i to se zaista desi. Ali neoekivano on padne kroz prozor van u prikolicu od kamiona.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pogledajte ludi poar i vatreni tornado Gole cure se tuiraju na cesti Lude koze u elementu Svinje pobjegle iz kamiona i blokirale promet Poplava u Rusiji Ako primite pie, vi ga primate Spavat u sa sljedeim frajerom koji mi se obrati Pobjegni iz auta
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal