Snježne radosti u Splitu

  • Snježne radosti u Splitu
   • 06.02.2012. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 2290 puta

    Stari dalmatinci ne pamte kad je padalo toliko snijega tamo kao što je ove zime 2012. godine. Opićeni i hrabri spličani odlučili su napraviti neke tjelovježbe na snijegu ali obučeni samo u gačicama.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pokušao preskočiti na drugu zgradu no bio je malo prekratak Lažni bezen Kako da za SAMO dvije minute vaše grudi izgledaju bujnije? Ovo se zove zastrašujućom cestom Jadranka Kosor gola svira harmoniku Šokantna reklama za rat Sportske ludorije Što uvijek pali kod žena
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal