Snjene radosti u Splitu

  • Snjene radosti u Splitu
   • 06.02.2012. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 2539 puta

    Stari dalmatinci ne pamte kad je padalo toliko snijega tamo kao to je ove zime 2012. godine. Opieni i hrabri spliani odluili su napraviti neke tjelovjebe na snijegu ali obueni samo u gaicama.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pijana djevojka razbija izlog Bacio vatromet mislei da je petarda Shakira Parody Pogledajte ove najlue ceste diljem svijeta Besplatna vonja Kako napraviti lani kavijar? Strana nesrea na kinoj moto utrci Ukrao hokejau kacigu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal