Luda optika iluzija

  • Luda optika iluzija
   • 06.02.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2316 puta

    Jednostavna ali nevjerojatna iluzija. Postoje dva seta linija koje se kreu naprijed, nazad i okomito, ali kad se priljepi papir na njihove krajeve dobije se dojam kao da se kvadrat kree u krunom toku.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Najvea ljuljaka na svijetu Konj plee Ping pong ovjek Dvojnica Angeline Jolie Luksuzna rezidenca biveg ukrajinskeg predsednika Janukovia Kako to izgleda kad mukarci dijele shopping savjete Sexy oglasi Sexy tineerka
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal