Pas napao vlasnika

  • Pas napao vlasnika
   • 06.02.2012. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 4607 puta

    U Brazilu, pas napao svog vlasnika. Kako je dolo do sukoba trenutno nije poznato, no pas je uhvatio vlasnika za ruku i nije ga putao. Kasnije je stigla policija koja je ubila psa. Vlasnik je izgubio mnogo krvi. NAPOMENA: okantni sadraj.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Helikopter postava Kompilacija snjenih radosti Luda srea za ovog motociklistu koji je podletio pod kamion Klinac od 2.5 godine vozi bager Svijetski rekord u ljubljenju Da li je veliina bitna? Zato je lav htio pojesti novinara za ruak? Luksuzna rezidenca biveg ukrajinskeg predsednika Janukovia
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal