Koarka zabio sam sebi ko

  • Koarka zabio sam sebi ko
   • 03.02.2012. | Kategorija: sport | Pogledano: 2177 puta

    Ok, vidli smo na nogometnim utakmicama sluajne autogolove, ali u koarci autoko, e to jo nismo. to li se dogodilo koarkau u njegovoj glavi tog trenutka da je svojim igraima zabio ko, neznamo. Moda je pomjeao strane ili se krivo zabunio :)

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ljubavni jezik Pijani ukrainci sletili s tenkom u kanal Evo ta se desi kada vozite sa ljetnim gumama po snijegu Ljubljenje na kii neto sasvim romantino Opaki pas protiv male make I ona moja mala barka se prevrnula Najvei tobogan na svijetu Drite ruke na biciklu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal