Košarkaš zabio sam sebi koš

  • Košarkaš zabio sam sebi koš
   • 03.02.2012. | Kategorija: sport | Pogledano: 1936 puta

    Ok, vidli smo na nogometnim utakmicama slučajne autogolove, ali u košarci autokoš, e to još nismo. Što li se dogodilo košarkašu u njegovoj glavi tog trenutka da je svojim igračima zabio koš, neznamo. Možda je pomješao strane ili se krivo zabunio :)

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Šimunić razvalio Sulejmanija Ovako se NE istovaraju kamioni Putnici gledali u čudu: Gandalf poručio tramvaju "nećeš proći" Profesionalni rezač kruha Zakon braće - Prijatelj Otac tjera sina golog na snijeg Plavuša na pokretnim stepenicama Sjećate li se nogometne igre "Na prvu"
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal