Skinny Jeans ženske traperice

  • Skinny Jeans ženske traperice
   • 03.02.2012. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 24058 puta

    Muškarci, vidjeli ste neku žensku u prolazu kako ima sexy guzu koja je smještena u trapericama, pa Vam izgleda neodoljivo, napeto, privlačno, a jeste li se ikad zapitali kako je ta guza stala u te traperice?

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pogledajte kako se pas rasplesao Obukao yoga tajce i pospremao stvari u auto Ulične tučnjave - zabavna video kompilacija U liftu ga je uhvatio proljev Zaljubljeni dječak 40 vrsti glasova Reakcije žena nakon što su vidjele svoje fotografije obrađene u photoshopu Potukli se pa nastavili svako svojim putem
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal