Nikad ne ženi ženu veću od sebe - tucnjava - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Nikad ne ženi ženu veću od sebe

  • Nikad ne ženi ženu veću od sebe
   • 30.01.2012. | Kategorija: tucnjava | Pogledano: 4740 puta

    Loš momak izabrao krivu partnericu za brak jer je ona veća od njega. Prilikom svađe došlo je do tučnjave između njih dvoje a slučajni prolaznik s ceste ubrzo je to snimio svojim mobilnim telefonom.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Ovo je najgore parkiranje na svijetu Mlada svira bubnjeve Kamion s plinskim bocama doživio nesreću Sex je zabavan - Sve se svodi na sex Koza protiv zeca Voditeljica se skinula gola dok je čitala vijesti o Ronaldu Surfanje na autu Ova žena ima loš dan na benzinskoj pumpi
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal