Nikad ne eni enu veu od sebe

  • Nikad ne eni enu veu od sebe
   • 31.01.2012. | Kategorija: tucnjava | Pogledano: 4807 puta

    Lo momak izabrao krivu partnericu za brak jer je ona vea od njega. Prilikom svae dolo je do tunjave izmeu njih dvoje a sluajni prolaznik s ceste ubrzo je to snimio svojim mobilnim telefonom.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Driftanje preblizu jezera Idijot za volanom Kuglanje enska s podignutim tangama Kako osvojiti djevojku? Srela je maioniara na ulici, a onda joj u ruci stvorio PENIS Nesrea na traktoru Kako trenirati da postanete svjetski prvak u plesu na tangi
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal