Nikad ne eni enu veu od sebe

  • Nikad ne eni enu veu od sebe
   • 31.01.2012. | Kategorija: tucnjava | Pogledano: 4893 puta

    Lo momak izabrao krivu partnericu za brak jer je ona vea od njega. Prilikom svae dolo je do tunjave izmeu njih dvoje a sluajni prolaznik s ceste ubrzo je to snimio svojim mobilnim telefonom.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   3D modna revija - Stefan Eckert Luda srea za ovog motociklistu koji je podletio pod kamion Nemo vjerovat kako se napio Najbolji golovi povijesti Mica maca prouava printer Luda optika iluzija Cure, ne radite ovo svojem deku Vlak pao prilikom istovara s broda
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal