Uporna djevojčica

  • Uporna djevojčica
   • 31.01.2012. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 3445 puta

    Proslava rođendana i nije baš lak posao kada se pred Vama nalazi velika torta s sviječom koja gori a Vi je nemožete ugasiti. Upravo to se desilo ovoj djevojčici zaželjela je želju ali nije mogla ugasiti svoju svijeću na torti. Pouka: Treba biti uporan!

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Legendarne humor reklame Nogomet žongliranje mišem Vjenčanje u Solinu Striptiz je sport Idijot na cestarini Idealno rješenje za ljetne vrućine Hrvatska - raj za turiste Pivske čaše uz koje ne možete koristiti mobitel
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal