Uporna djevojica

  • Uporna djevojica
   • 31.01.2012. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 3619 puta

    Proslava roendana i nije ba lak posao kada se pred Vama nalazi velika torta s svijeom koja gori a Vi je nemoete ugasiti. Upravo to se desilo ovoj djevojici zaeljela je elju ali nije mogla ugasiti svoju svijeu na torti. Pouka: Treba biti uporan!

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Plivanje u zamrznutom jezeru Sportski luaci Mukarac pokuao ukrasti dijete u trgovakom centru Otvorena prva kola seksa Luka Modri promaio prazan gol Evo ta se desi kada vozite sa ljetnim gumama po snijegu to uvijek pali kod ena Ono kad se plavue poerupaju
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal