Uporna djevojica

  • Uporna djevojica
   • 31.01.2012. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 3677 puta

    Proslava roendana i nije ba lak posao kada se pred Vama nalazi velika torta s svijeom koja gori a Vi je nemoete ugasiti. Upravo to se desilo ovoj djevojici zaeljela je elju ali nije mogla ugasiti svoju svijeu na torti. Pouka: Treba biti uporan!

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Poljubac na vjenanju 3D modna revija - Stefan Eckert Prosti crte ili humor? Ukrali kravu za 60 sekundi Super Mario u stvarnom ivotu Jeste li znali? Sexy brinete s velikim sisama Sexy ogromne prsate djevojke
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal