Uporna djevojica

  • Uporna djevojica
   • 31.01.2012. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 3547 puta

    Proslava roendana i nije ba lak posao kada se pred Vama nalazi velika torta s svijeom koja gori a Vi je nemoete ugasiti. Upravo to se desilo ovoj djevojici zaeljela je elju ali nije mogla ugasiti svoju svijeu na torti. Pouka: Treba biti uporan!

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Vrijeme zabave za malog Bimba Spusti me dolje Bomba pala na vlastite vojnike grekom Skrivena kamera Valentinovo Shakira Parody Piyah Martell cura bez nogu Studenska muka oko ispitnih rokova Jedva se izvukao od bezazlene eksplozije plina
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal