Tunjava u eteru talijanskih vijesti

  • Tunjava u eteru talijanskih vijesti
   • 01.02.2012. | Kategorija: tucnjava | Pogledano: 6133 puta

    Voditelj talijanskih vijesti nije bio ni svjestan to se deava iza njega kad imao izvjetaj novih vijesti uivo na televiziji. Obratite pozornost na borbu dvaju televizijskih radnika koji se posvaaju uivo tijekom emitiranja vijesti.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Idijot za volanom I Bill Gates se pridruio ALS Ice Bucket Challenge Pogledajte ludi poar i vatreni tornado Pokuala mu puiti k**** u bazenu, a onda se desio ok Svijetski rekord u ljubljenju Zamislite da vas ovako deko zaprosi Koza protiv zeca Top golmani
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal