Samsung budunost tehnologije

  • Samsung budunost tehnologije
   • 29.01.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1681 puta

    Ok, znamo da postoje pametni telefoni na dodir i koriste mnotvo aplikacija, a moete li zamisliti da u Vaem kuanstvu postoji prozor kroz koji gledate na ulicu bude izvor zaslona i aplikacije? Upravo u tome Samsung vidi budunost svoje tehnologije.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   I Bill Gates se pridruio ALS Ice Bucket Challenge Cura se podriguje Sise sise sise i samo sise Kamion uzrokovao okantnu nesreu Oaravajui ples ptica Tko su svingeri? Maak masira grudi Ljubljenje - Kako se ljubiti jezikom
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal