Novi Severinin kućni video

  • Novi Severinin kućni video
   • 29.01.2012. | Kategorija: humor | Pogledano: 5493 puta

    Vruće vijesti se brzo šire tako i da Severina ima novi kućni video. Sadržaj nije predviđen za osobe mlađe od 18 godina :) P.S. Nemojte se jako razočarati kad pogledate video.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   SLIKE: Prekrasne Božićne ljepotice Skrivena kamera: Profesor prdi Na radiju ga ulovila u preljubu: Ti si neki lover boy? Sulejman! Prizor koji je šokirao mnoge. Izgleda kao naftna mrlja, ali pogledajte šta je zapravo. Russian Vodka ples Krenuli snimati pornić, a onda se desila najgora moguća stvar Propao im auto kroz led pa ga izvlačili igrice-djevojcice.com
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal