e-muskarac.com

  • e-muskarac.com
   • 24.01.2012. | Kategorija: najcoolweb | Pogledano: 2726 puta

    Sjajan portal za svakog muškarca koji želi biti in (moderan). Od mišićnih definicija, prvog sexa, zavođenja, mode i stylinga sve do sporta, tehnologije, fitnessa i ostalih drugih stvari što muškarca čini modernim.

e-Muškarac.com - online magazin za modernog muškarca

online magazin za modernog muškarca

Portal E-Muskarac.com se sastoji od mnoštvo korisnih članaka koje Vam mogu predstaviti ili pomoći u nekim situacijama kako samog sebe učiniti boljim muškarcem.

Ukoliko Vas zanima kako poboljšati Vaš osobni izgled Vašeg tijela odgovore ćete pronaći u kategoriji fitness. Želite saznati kako biti bolji u sexu ili se možda želite upoznati s nekim novim novitetima u tom području, sexologija je pravo mjesto gdje trebate zaviriti svojim očima. Nikako ne propustite Modu & Lifestyle jer to čini svakog muškarca modernim. Te također međuostalim kategorijama tu se nalaze još kategorije sport i tehnologija. Ukoliko imate kakva pitanja, prijedloge ili želite čuti neke savijete od ostalih muškaraca, registrirajte se na Forum zatim otvorite novu temu i postavite željeni sadržaj.

Link: www.e-muskarac.com

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Snimanje iPhoneom s izmjenjivim objektivima Policajca spasila pačiće iz kanalizacije Što trenutno slušate? Upotrijebio glavu za provalu vrata Goli skijaši i skijašice u reklami za skijalište Prvo su ismijali pastora, a onda se desilo ovo... Bikini djevojke - pad Crtić zbog kojeg je Šimunić skandirao "Za dom spremni"
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal