Rezbarenje ljubenice - zanimljivo - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Rezbarenje ljubenice

  • Rezbarenje ljubenice
   • 24.01.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1805 puta

    Sigurno ste vidli na svadbama ili svečanim domijencima ukrašenu ljubenicu koja je bil rezbarena te imala dojam kao da su u njoj ruže. Vjerojatno ste se pitali kako je to napravljeno. Video prikazuje način na koji se to radi.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Žena zaspala u autu Tko su svingeri? Muški - ženski WC EVE Online: Rubicon Trailer Pogledajte kako se iskusni pilot kanadera spušta na malo jezero Ovo su svi GYM stereotipovi Totalna budala iskrivila nesreću Otvorena prva škola seksa
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal