Rezbarenje ljubenice

  • Rezbarenje ljubenice
   • 24.01.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1873 puta

    Sigurno ste vidli na svadbama ili sveanim domijencima ukraenu ljubenicu koja je bil rezbarena te imala dojam kao da su u njoj rue. Vjerojatno ste se pitali kako je to napravljeno. Video prikazuje nain na koji se to radi.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ovako izgleda vonja vlakom na krovu Hokej na ledu - tunjava Grudanje u blatu Lekcije - Kako se ljubiti? 30 katni hotel izgraen za 15 dana Pouan video enske borbe Dvije napaljene studentice u zagrljaju Vjerujete li da zmija moe pojesti krokodila?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal