Gole cure se tuiraju na cesti

  • Gole cure se tuiraju na cesti
   • 24.01.2012. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 8668 puta

    Dvije djevojke u toplessu se tuiraju na ulicama Hollywooda gdje se odvija i promet. A jedan od vozaa oito je gledao njih kako se tuiraju umijesto da je gledao kamo vozi jer se sudario u auto ispred sebe.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Kad mislite da je prolo najgore Cure + Voda + Krevet Sexy grudi i mice mace Zaruena putem Dnevnika na TVu Umalo ga pogazio tramvaj Pokuao preskoiti na drugu zgradu no bio je malo prekratak Udarac u inelu 1000 FPS Dodaj sranje/ludoriju
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal