´╗┐ Video igrica Tetris s ljudima - zanimljivo - Ludorije | SmijeÜni video klipovi i smijeÜne slike
   Video igrica Tetris s ljudima

  • Video igrica Tetris s ljudima
   • 24.01.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1404 puta

    Svi znamo od malena legendarnu video igricu pod nazivom Tetris. Ovaj video prikazuje stvarni i originalni Tetris gdje glume stvarna ljudska biŠa. Video je snimljen 2007. godine u Ővicarskoj idejom umjetnika Guillaume Reymonda-a.

  VaÜi komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se doga├░aju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi ne┼íto sasvim neo├Ęekivano, zar ne?
   Stoga, na┼íli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, ┼íokantnih, smije┼ínih, pa sve do onih ├Ęudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smije┼íne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvje┼żuje svoj sadr┼żaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smije┼ínim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Tako├░er za Vas biramo najbolje igrice koje ├Že Vam poslu┼żiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se mo┼że┼í isto tako pridru┼żiti dodavanju novog sadr┼żaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRA┼ŻILICA:
   Slu─Źajni odabir
   Svinje pobjegle iz kamiona i blokirale promet PlaÜenje ljudi na chatu Lomljenje vrata Curi puklo u×e na Bungee jumpingu Slikanje impresivnog Japanskog zmaja Prevagnuo se kamion s planine Lopovi u Sarajevu obili i upalili BMW X6 za minut Felix Baumgartner Australac skaŔe s ruba svemira
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal