Poklon za djevojku

  • Poklon za djevojku
   • 22.01.2012. | Kategorija: mix | Pogledano: 3702 puta

    Tražite poklon za curu, ali neki onako nazovimo ga specijalnim što će je zaista iznenaditi? Ovaj momak je namjestio poklon svojoj curi tako da joj ga je dao u autu i kad ga je otvorila nešto bijaše u njemu... što se dogodilo pogledajte video.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Sex video Zoran Predin na utakmici Olimpije pogodio suca šakom u glavu Najluđa biciklistička staza na svijetu Nađe li vam se slon na putu kako ga uplašiti Prizor koji je šokirao mnoge. Izgleda kao naftna mrlja, ali pogledajte šta je zapravo. Kita u bila Seks u autu Misteriozan ledeni krug povezan sa NLO-om
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal