Tomy Mihiinac - Narobe Svet

  • Tomy Mihiinac - Narobe Svet
   • 22.01.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1786 puta

    Tomy Mihiinac pokazuje svoj svijet u drugom hodu. Naime, on je momak koji ima jae ruke nego noge, ujedno to i dokazuje primjerima koje moe raditi kad se postavi na ruke. Njegovu vjetinu pogledajte u slijedeem video klipu.


Video dodao: tomm
  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   wtf-portal.com Pogledajte jezivu razliku izmeu plua puaa i nepuaa Snajper ubojica Reakcije ena nakon to su vidjele svoje fotografije obraene u photoshopu Smjeni video klipovi i smijene slike Idealno rjeenje za ljetne vruine Sexy XMAS Girls Neuspjeli pokuaj zakucavanja
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal