Ptiica surfa na snjenom krovu

  • Ptiica surfa na snjenom krovu
   • 20.01.2012. | Kategorija: zivotinje | Pogledano: 1924 puta

    Trenutak snjenih radosti ne veseli samo one male maliane koji jedva ekaju da naprave neki spust s velikog brda ili one koji ele uskoiti u svoje skije nego snijeg inspirira i ivotinje kao to je i ovu malu vranu koja je nala nain svoje zabave na snjenom krovu.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   to kaete na navijaice algirisa? Rukomet: Hrvatska - Slovenija Napadi u Egiptu - Bolje da ne vidite Zezanje s zvonom ulaznih vrata Jesus - I Will Survive to se dogodi kada ulijete Colu u kadu i ubacite bombone? Misteriozan ledeni krug povezan sa NLO-om Ovaj armantan gospodin odluio je pokazati kako treba vjebati
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal