Ptiica surfa na snjenom krovu

  • Ptiica surfa na snjenom krovu
   • 20.01.2012. | Kategorija: zivotinje | Pogledano: 1770 puta

    Trenutak snjenih radosti ne veseli samo one male maliane koji jedva ekaju da naprave neki spust s velikog brda ili one koji ele uskoiti u svoje skije nego snijeg inspirira i ivotinje kao to je i ovu malu vranu koja je nala nain svoje zabave na snjenom krovu.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Djevojka oralno zadovoljila stripera Zato bi mukarci uvijek trebali nositi okolade I Bill Gates se pridruio ALS Ice Bucket Challenge Jeste li znali Klinac od 2.5 godine vozi bager Mali djeak talentirani plesa Voza Audia prestigao motociklistu pri brzini od 300kmh Evo ta se desi kada vozite sa ljetnim gumama po snijegu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal