Rukomet: Hrvatska - Slovenija

  • Rukomet: Hrvatska - Slovenija
   • 18.01.2012. | Kategorija: sport | Pogledano: 1906 puta

    U drugom kolu europskog prvenstva u rukometu koje se odvija u Beogradu (Srbija) Hrvatska je nadmaila Slovence pobjedivi ih rezultatom od 31 naprama 29. U treem kolu Hrvatska e igrati u dvoboju s Norvekom.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Vlak pao prilikom istovara s broda Skrivena kamera - Alien Najnovija reklama za Xbox Nobody Canna Cross It Tajna brzog skidanja motora s auta Izgubila nevinost na moru HIT Elektrini bicikl Mate Rimca Pogledajte kako mukarci i ene reagiraju na izravan poziv na seks
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal