Mr Vengeance Act II

  • Mr Vengeance Act II
   • 22.01.2012. | Kategorija: igreigrice | Pogledano: 5476 puta

    Ono to je cilj ove igre jest da se sluite miem te da budete precizni prilikom ciljanja na neprijatelje. Pazite na Vae zadravlje.

PLAY
  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Snijene ludorije Prdac - Ljudski baca plamena Prosidba - zaruke Voza se zabio u publiku, najmanje 17 ozlijeenih Mica maca prouava printer Kako biste vi reagirali da vas uhvati ovakva mala Bave li se FERovci sportom Snimljen udar kometa u Sunce
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal