Mr Vengeance Act II

  • Mr Vengeance Act II
   • 22.01.2012. | Kategorija: igreigrice | Pogledano: 5251 puta

    Ono što je cilj ove igre jest da se služite mišem te da budete precizni prilikom ciljanja na neprijatelje. Pazite na Vaše zadravlje.

PLAY
  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Top surferi na ovogodišnjim največim valovima Jaws Ep. 1 Nikad ne ženi ženu veću od sebe Ifo Smradaner Mica maca koja obožava akvarij Star Wars epizoda II Pederi napadaju Ono kad se plavuše počerupaju Skakao biciklom i razbio se ko pička FAIL Ako primite piće, vi ga primate
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal