World Wars 2

  • World Wars 2
   • 19.01.2012. | Kategorija: igreigrice | Pogledano: 4721 puta

    Strategija borbe vojnika koji se bore da osvoje svoj teritorij. Možda će Vam više značiti ako ste ikad čuli za igru Rizik, ovo je upravo baš to. Napadate s vojnicima i ukoliko se kocka okrene na Vašu stranu, znači veći broj ubili ste protivnika i osvojili teritorij.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Zgodne sexy cure s iPhoneom pred ogledalom Video igrica Tetris s ljudima Ptičica surfa na snježnom krovu Sugar Sugar Šta reći? Koju posluku porati? Propao im auto kroz led pa ga izvlačili Dva protiv jednoga Bojite se pozvati djevojku na dejt?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal