Kum je mladenki htio biti prvi - humor - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Kum je mladenki htio biti prvi

  • Kum je mladenki htio biti prvi
   • 17.01.2012. | Kategorija: humor | Pogledano: 2901 puta

    Prilikom svadbene svečanosti kad su mladenci razmjenili prstene i obavili rečene dužnosti došlo je do nesporazuma jer nespretni kum se htio ugurati da prvi čestita mladenki na njenom braku prije nego li bi to sami mladenci obavili međusobno.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Ustaj, buđenje, dosta spavanja Koliko je sati? Reklama zbog koje će te isplakati more suza Mushroom Madness 3 POBEDNIK U BLAMIRANJU: Ovo je najgluplji ovogodišnji skok u bazen Imate problema s spavanjem? Egipat sigurno zna kako treba napraviti prosvjed Bave li se FERovci sportom
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal