Video kamera u sexy dekolteu

  • Video kamera u sexy dekolteu
   • 17.01.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 3682 puta

    Djevojka iz Francuske ubacila video kameru u svoj dekolte te prošetala ulicama grada Parisa i snimila poglede muškaraca. Treba li još nešto dodatno komentirati?

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Djevojka bari momka u WCu Kakva se se sranja događala ovog tjedna Električni napon od 500 000 volti Svadbeni fotograf Vuk Samotnjak Očaravajući ples ptica Ljubavni život na FERu Kamerama pokazala da ne nosi gaće
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal