Bebe prvi puta u ivotu jedu limun

  • Bebe prvi puta u ivotu jedu limun
   • 16.01.2012. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 3706 puta

    Sjeate li se kad ste Vi prvi put u ivotu probali neto kiselo? :) Ovo su smijene i slatke bebe snimljene kako prvi puta u ivotu degustiraju limun ili ostale kisele stvari. Neki jo dan danas se zgroze kad jedu limun, a neki kad e gledati ovaj video.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Mushroom Madness 3 to se dogodi kada ulijete Colu u kadu i ubacite bombone? Mali dirigent ima svoj prvi nastup Planina El Teide HDR slike Seksali se usred konjske utrke Audicija za porno film Pogledajte to se dogodilo nakon to su sjeli u taxi
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal