Bebe prvi puta u životu jedu limun

    • Bebe prvi puta u životu jedu limun
      • 16.01.2012. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 2532 puta

        Sječate li se kad ste Vi prvi put u životu probali nešto kiselo? :) Ovo su smiješne i slatke bebe snimljene kako prvi puta u životu degustiraju limun ili ostale kisele stvari. Neki još dan danas se zgroze kad jedu limun, a neki kad će gledati ovaj video.

    Vaši komentari
      Što su Ludorije.com?
      Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
      Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
      Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
      Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
      Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
    TRAŽILICA:
      Slučajni odabir
      BMX padovi Bankar zove cigu Najluđa biciklistička staza na svijetu Prometna nesreća, sretnik ostao živ Videoteka pornići Pokretne i nepokretne stepenice A je to - Večera za 5 Ludorijama nikad kraja
      Humor kutak zanimljivosti
ekskluziva.baJavno.baleenks.comcujovo.com Ludorije.com RSS Kanal