Cura dečku izbrisala WOW likove

  • Cura dečku izbrisala WOW likove
   • 16.01.2012. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 2373 puta

    Bolesni ovisnik o igranju igrica je provodio večine dana igrajući World of Warcraft na računalu nego li bi se posvetio svojoj djevojci. Ona je tome htjela stati na kraj i obrisala mu sve likove iz te igrice. Taj čin njegove reakcije snimila je video kamerom.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pas koji govori Rođendanski poklon za učiteljicu Aktiviranje zračnog jastuka u slow motion verziji Pogledajte što čovjek izvodi s nevjerojatnom plavušom Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Seksi Irske cure Mica maca proučava printer Ispalio vatromet na krivo mjesto
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal