tipanje za guzicu

  • tipanje za guzicu
   • 15.01.2012. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 3124 puta

    Dva prijatelja etaju duanom (a trei snima) te naiu usput na zgodnu djevojku i pritom jedan od njih tipne ju za guzu, a ova ne skui i ne primjeti tko ju je.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Igranje glofa na guzi playboy zeice Zimska ralica Fifa 2012 bugovi i smijeni trenutci Dokaz da i psi sanjaju Dvogodinjakinja prepoznaje sve marke automobila Izrada staklenog konja na starinski nain to se dogaa sa vodom kod razliitih zvunih frekvencija Kad ena ne slua svoga mua
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal