tipanje za guzicu

  • tipanje za guzicu
   • 15.01.2012. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 3074 puta

    Dva prijatelja etaju duanom (a trei snima) te naiu usput na zgodnu djevojku i pritom jedan od njih tipne ju za guzu, a ova ne skui i ne primjeti tko ju je.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Rune cure sa lijepim slikama profila Pitate se kakav je osjecaj letiti avionom po Corinth kanalu? Ukrao hokejau kacigu Nevjerojatne koarkake dribling vjetine od 8-godinje djevojice Djevojica s dirljivim glasom pjeva You Raise Me Up Hebrang o prodaji HT-a i INA-e World of Warcraft otkazan raun Kineski skok u more
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal