Top 10 najpijanijih cura

  • Top 10 najpijanijih cura
   • 15.01.2012. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 5982 puta

    Plesanje na prozoru, dečko diže curu i padne s njom, cura se podriguje, nestrpljiva pijana cura naručuje pizzu, pad s striptiz štange, ispijanje tekile, ljubljenje cura, plesanje pa onda pad, brijanje obrva i za kraj prepijane cure koje se zabiju u vrata i zid.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Top surferi na ovogodišnjim največim valovima Jaws Ep. 1 Ovo nije samo obična reklama Hebrang o prodaji HT-a i INA-e Dokaz da i psi sanjaju Webcam plesačica Julia Bebe prvi puta u životu jedu limun Šokantno otkriće o hamburgerima McDonalds-a Metallica - Nitko Nema Dva Života
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal