Prvi poljubac dvije studentica

  • Prvi poljubac dvije studentica
   • 14.01.2012. | Kategorija: sexy | Pogledano: 3922 puta

    One su dvije studentice i nikad se do sad niju ljubile, pa su to odluile zajedno uiniti. Njihov prijatelj je rekao da e samo fotografirati, ali ipak naao je bolje rjeenje da zabiljei taj trenutak odluio je snimiti video klip.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Grudom pogoeni novinar RTL-a Zamislite da vas ovako deko zaprosi Jeste li ikada glumili orgazam? Alyssi Milano Robot koji priprema douak Dok sise pleu Smisao ivota stao je u 3 minute ovog videa! Najbolji potezi u 2013 godini
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal