Neki vjernik obraa se Bogu

  • Neki vjernik obraa se Bogu
   • 29.04.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 2743 puta

    ovjek pred smrt izraava svoje zadnje elje koje eli da mu Bog ispuni prije nego to umre.

Vic

Neki vjernik obraa se Bogu:
- Cijelog ivota nisam grijeio, dopusti mi malo da uivam prije smrti. Uvijek sam elio da vidim Havaje, ali strano se bojim aviona, a na brodu mi nije dobro. Moe li Ti meni napraviti most do Havaja pa da tamo odem automobilom.

Bog mu ree:
- To je zaista veoma komplicirana elja A gdje bi bili potporni stupovi, gdje benzinske crpke Uz to, more je vrlo nemirno. Stvarno, to to eli je jako teko i tehniki gotovo neizvedivo. Mogu li ti ispuniti neku drugu, manje zahtjevnu elju?

- Dobro kae ovjek. elio bih da razumijem ene Zato govore jedno, a misle drugo. Zato stalno plau. Zato imaju drugaiju logiku od nas mukaraca. Zato se stalno prenemau i zanovijetaju. Zato pogreno tumae nae izjave. Zato zavide jedna drugoj i ogovaraju se meusobno
Eto, to elim. Da razumijem ene!

A Bog na to odgovori:
- Hoe li ti onaj most sa dvije ili sa etiri trake?

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Aerobik ples s seksi djevojkama Stari djedica voli dirati Profesionalni voza cisterne Montirala je kameru na zanosnu stranjicu Zapeli u snijegu pa voza ispao iz auta Rukomet: Hrvatska - Izrael Animacija na papiru - Videogioco Prdeom probudila sestru i prijateljicu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal