Neki vjernik obraća se Bogu

  • Neki vjernik obraća se Bogu
   • 29.04.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 2623 puta

    Čovjek pred smrt izražava svoje zadnje želje koje želi da mu Bog ispuni prije nego što umre.

Vic

Neki vjernik obraća se Bogu:
- Cijelog života nisam griješio, dopusti mi malo da uživam prije smrti. Uvijek sam želio da vidim Havaje, ali strašno se bojim aviona, a na brodu mi nije dobro. Možeš li Ti meni napraviti most do Havaja pa da tamo odem automobilom.

Bog mu reče:
- To je zaista veoma komplicirana želja… A gdje bi bili potporni stupovi, gdje benzinske crpke… Uz to, more je vrlo nemirno. Stvarno, to što želiš je jako teško i tehnički gotovo neizvedivo. Mogu li ti ispuniti neku drugu, manje zahtjevnu želju?

- Dobro – kaže čovjek. – Želio bih da razumijem žene… Zašto govore jedno, a misle drugo. Zašto stalno plaču. Zašto imaju drugačiju logiku od nas muškaraca. Zašto se stalno prenemažu i zanovijetaju. Zašto pogrešno tumače naše izjave. Zašto zavide jedna drugoj i ogovaraju se međusobno…
Eto, to želim. Da razumijem žene!

A Bog na to odgovori:
- Hoćeš li ti onaj most sa dvije ili sa četiri trake?

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Profesionalni spasioc u akciji FAIL Prosječni dan u Rusiji Mladunče bijelog medvjeda Grozno dijete Ludorije vozača na autocesti Sexy guze latino cure Uspjela pogoditi stranu tek od petog pokušaja Ženska došla traktorom u trgovinu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal