Raanje djeteta u kadi

  • Raanje djeteta u kadi
   • 15.01.2012. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 5596 puta

    udno ali istinito, ovaj video zapis pokazuje kako je ena sama sudjelovala u porodu djeteta u kadi. Kako je to mogue neznamo ni sami, nadamo se da je sve prolo bez ikakvih problema.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Izrada staklenog konja na starinski nain Vatrogasce zaustavila ograda dvorita Zapeli u snijegu pa voza ispao iz auta Commando 3 Ronioc Toyota NZ Hilux Ova ena ima lo dan na benzinskoj pumpi Igra Hugo
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal