30 katni hotel izgrađen za 15 dana

  • 30 katni hotel izgrađen za 15 dana
   • 10.01.2012. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2026 puta

    Kinezi su uspijeli sagraditi 30 katni hotel za samo 15 dana, točnije rečeno za 360 sati. Hotel ima 183.000 kvadratnih metri. A u ovom video klipu ćete vidjeti ubrzani proces proizvodnje.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Snažne grudi Studenska muka oko ispitnih rokova Skoro ih pregazio vlak Mali se zabavlja ko lud, ali zmija baš i ne Evo šta žene zaista pomisle kad prvi put vide vaš penis BMXom se okrenuo za 720 stupnjeva Prizor koji je šokirao mnoge. Izgleda kao naftna mrlja, ali pogledajte šta je zapravo. Pogledajte jezivu razliku između pluća pušača i nepušača
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal