Kako sloiti Rubikovu kocku?

  • Kako sloiti Rubikovu kocku?
   • 10.01.2012. | Kategorija: mix | Pogledano: 3773 puta

    Rubikova kocka je trodimenzionalna kocka s etiri boje i moemo ju nazvati igraka mozgalica. Za Vas ljubitelje Rubikove kocke koji se muite ili jo neznate kako ju sloiti, ovaj video e Vam objasniti najosnovnije metode slaganja Rubikove kocke.

Rubikova kocka - Kako sloiti - Uvodni dio

Rubikova kocka - Kako sloiti 1. dio

Rubikova kocka - Kako sloiti 2. dio

Rubikova kocka - Kako sloiti 3. dio

Rubikova kocka - Svjetski rekord

Svjetski rekorder u slaganju Rubikove kocke je Australac latvijskog podrijetla Feliks Zemdegs, koji ju je 2011. godine na zimskom otvorenom prvenstvu Melbournea 2011. godine uspio sloiti za 5,66 sekunde.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Igranje ragbia na monociklu Hrvatski web hosting InfoIT Ljubljenje - Kako se ljubiti jezikom POBEDNIK U BLAMIRANJU: Ovo je najgluplji ovogodinji skok u bazen Rune cure sa lijepim slikama profila Na norijadi i novinar zavrio u fontani Kako zaprositi djevojku? Cure + Voda + Krevet
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal