Kako složiti Rubikovu kocku? - mix - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Kako složiti Rubikovu kocku?

  • Kako složiti Rubikovu kocku?
   • 10.01.2012. | Kategorija: mix | Pogledano: 3621 puta

    Rubikova kocka je trodimenzionalna kocka s četiri boje i možemo ju nazvati igračka mozgalica. Za Vas ljubitelje Rubikove kocke koji se mučite ili još neznate kako ju složiti, ovaj video će Vam objasniti najosnovnije metode slaganja Rubikove kocke.

Rubikova kocka - Kako složiti - Uvodni dio

Rubikova kocka - Kako složiti 1. dio

Rubikova kocka - Kako složiti 2. dio

Rubikova kocka - Kako složiti 3. dio

Rubikova kocka - Svjetski rekord

Svjetski rekorder u slaganju Rubikove kocke je Australac latvijskog podrijetla Feliks Zemdegs, koji ju je 2011. godine na zimskom otvorenom prvenstvu Melbournea 2011. godine uspio složiti za 5,66 sekunde.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Profesorov smisao za humor Severina - Brad Pitt parodija A je to - Pukla guma 40 vrsti glasova Zakon braće - Prijatelj Obrušena stijena skoro pregazila auto Žene u nevoljama i njihove ludorije Mudre izreke
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal