Curi puklo ue na Bungee jumpingu

  • Curi puklo ue na Bungee jumpingu
   • 10.01.2012. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 3371 puta

    Avantura 22-godinje Evrin skoka s Bungee jumping-a trebala je biti lijep i zabavni doivljaj, no ali ta avantura je ubrzo zavrila tragino jer kad se Evrin bacila s vidi 111 metara ue je puklo i pala je u rijeku, ali sreom preivjela.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   to bi bilo kad ne bi bilo mobitela Finski golman pokazuje svoje trikove Zato je lav htio pojesti novinara za ruak? Prosta beba Prvi seks - gubljenje nevinosti Bablji provokator Dizanje utega Djevojka objavila rat deku
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal