Surfanje na autu

  • Surfanje na autu
   • 10.01.2012. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 2068 puta

    Da, dobro ste proitali: Surfanje na autu. Ovaj luak direktno vozei se autom izae iz njega i ode na haubu i pravi se da surfa, dok za volanom nema nikoga. Smatramo da je kamerman jo lui poto ima povjerenja u takvo neto.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Luckasti bubnjar Toyota Touch Screen automobil Izgubila nevinost na moru HIT Srea u nesrei Zato bi mukarci uvijek trebali nositi okolade Avalon web hosting TV reklama Ulini bubnjar Pokuala mu puiti k**** u bazenu, a onda se desio ok
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal