Bug Online Weboteka

  • Bug Online Weboteka
   • 10.01.2012. | Kategorija: novosti | Pogledano: 1944 puta

    Portal Bug.hr u svojoj kolekciji Weboteke je predstavio i na portal Ludorije.com i ocijenio ga s ocijenom 7 od 10, to smatramo kao dobrim rezultatom jer s obzirom kakve oni kriterije imaju. Takoer i Vi sami moete dati ocijenu.

Ocijenite na Web na Bug.hr

Ovaj humoristini video portal nudi obilje filmia razvrstanih prema zajednikom nazivniku. Napominjemo (kako stoji u naslovu) da na njemu nema cenzure. Izgled mu je otuan, ali moe fino popuniti pauzu ili dosadno ekanje.

Bug Online - Ludorije bez cenzure

Portal Bug.hr u svojoj kolekciji Weboteke je predstavio i na portal Ludorije.com i ocijenio ga s ocijenom 7 od 10, to smatramo kao dobrim rezultatom jer s obzirom kakve oni kriterije imaju. Takoer i Vi sami moete dati ocijenu naem portalu na slijedeem linku:

BUG ONLINE - Ludorije bez cenzure (ocijeni)

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pokuao provaliti u blindirani Mercedes, pogledajte to mu se dogodilo Provalnik i policajci Chuck Norris vicevi 2013 Domai Filmovi - Naj provale Smijene sportske slike Budunost nove tehnologije Vikend je, pazite na brzinu! Baby razgovor dvaju blizanaca
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal