Bug Online Weboteka

  • Bug Online Weboteka
   • 10.01.2012. | Kategorija: novosti | Pogledano: 1672 puta

    Portal Bug.hr u svojoj kolekciji Weboteke je predstavio i naš portal Ludorije.com i ocijenio ga s ocijenom 7 od 10, što smatramo kao dobrim rezultatom jer s obzirom kakve oni kriterije imaju. Također i Vi sami možete dati ocijenu.

Ocijenite naš Web na Bug.hr

Ovaj humoristični video portal nudi obilje filmića razvrstanih prema zajedničkom nazivniku. Napominjemo (kako stoji u naslovu) da na njemu nema cenzure. Izgled mu je otužan, ali može fino popuniti pauzu ili dosadno čekanje.

Bug Online - Ludorije bez cenzure

Portal Bug.hr u svojoj kolekciji Weboteke je predstavio i naš portal Ludorije.com i ocijenio ga s ocijenom 7 od 10, što smatramo kao dobrim rezultatom jer s obzirom kakve oni kriterije imaju. Također i Vi sami možete dati ocijenu našem portalu na slijedećem linku:

BUG ONLINE - Ludorije bez cenzure (ocijeni)

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Voditeljica se skinula gola dok je čitala vijesti o Ronaldu Avion sletio usred održavanja utrke na pisti Njutnovo njihalo efekt Seksali se usred konjske utrke Majmuni plešu užičko kolo Smrt pred kamerom Trenutak kada novi Lamborghini naleti na vas Čemu služe poslednje rupice za pertle na patikama?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal