Bug Online Weboteka - novosti - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Bug Online Weboteka

  • Bug Online Weboteka
   • 10.01.2012. | Kategorija: novosti | Pogledano: 1777 puta

    Portal Bug.hr u svojoj kolekciji Weboteke je predstavio i naš portal Ludorije.com i ocijenio ga s ocijenom 7 od 10, što smatramo kao dobrim rezultatom jer s obzirom kakve oni kriterije imaju. Također i Vi sami možete dati ocijenu.

Ocijenite naš Web na Bug.hr

Ovaj humoristični video portal nudi obilje filmića razvrstanih prema zajedničkom nazivniku. Napominjemo (kako stoji u naslovu) da na njemu nema cenzure. Izgled mu je otužan, ali može fino popuniti pauzu ili dosadno čekanje.

Bug Online - Ludorije bez cenzure

Portal Bug.hr u svojoj kolekciji Weboteke je predstavio i naš portal Ludorije.com i ocijenio ga s ocijenom 7 od 10, što smatramo kao dobrim rezultatom jer s obzirom kakve oni kriterije imaju. Također i Vi sami možete dati ocijenu našem portalu na slijedećem linku:

BUG ONLINE - Ludorije bez cenzure (ocijeni)

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Bacanje u bazenu Cura u bikiniu pjeva Žica po kvartu a vozi luksuzni automobil Sexy Diosa Canales pleše Sambu Dječji bend svega 8-10 godina razvaljuju Metallicu FER nije škola Ludorije s trgovačkim kolicima Tradicionalna metoda za liječenje reume
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal