Bug Online Weboteka

  • Bug Online Weboteka
   • 10.01.2012. | Kategorija: novosti | Pogledano: 1824 puta

    Portal Bug.hr u svojoj kolekciji Weboteke je predstavio i na portal Ludorije.com i ocijenio ga s ocijenom 7 od 10, to smatramo kao dobrim rezultatom jer s obzirom kakve oni kriterije imaju. Takoer i Vi sami moete dati ocijenu.

Ocijenite na Web na Bug.hr

Ovaj humoristini video portal nudi obilje filmia razvrstanih prema zajednikom nazivniku. Napominjemo (kako stoji u naslovu) da na njemu nema cenzure. Izgled mu je otuan, ali moe fino popuniti pauzu ili dosadno ekanje.

Bug Online - Ludorije bez cenzure

Portal Bug.hr u svojoj kolekciji Weboteke je predstavio i na portal Ludorije.com i ocijenio ga s ocijenom 7 od 10, to smatramo kao dobrim rezultatom jer s obzirom kakve oni kriterije imaju. Takoer i Vi sami moete dati ocijenu naem portalu na slijedeem linku:

BUG ONLINE - Ludorije bez cenzure (ocijeni)

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Volite ples u blatu? E pa pogledajte ove genijalce estoka tunjava na utakmici Olympiacosa i Galatasaraya A je to - Pukla guma ena preko puta Pogledajte ove najlue ceste diljem svijeta Metak metak metak BMXom se okrenuo za 720 stupnjeva Kako se enska pali?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal