ene u nevoljama i njihove ludorije

  • ene u nevoljama i njihove ludorije
   • 30.12.2011. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 4082 puta

    Uivajte u video klipu od 12 minuta koji je sastavljen od mnotvo malih klipova pri emu je tema bila prikupiti video klipove gdje se ene nalaze u nevoljama, ludorijama, akrobacijama, spakama i slinim akcijama.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Prava konjska snaga Ljubav, prevara, mrnja, oaj Najmanji V-12 motor na svijetu Pogledajte jezivu razliku izmeu plua puaa i nepuaa Kako parkirati auto u Rusiji Divljak zabio auto u susjedovu kuu Prizor koji je okirao mnoge. Izgleda kao naftna mrlja, ali pogledajte ta je zapravo. Podvala torbice
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal