Beba u ljubenici

  • Beba u ljubenici
   • 26.12.2011. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 3130 puta

    Male bebe veinom imaju prste tamo gdje im nije mjesto. Upravo ova slatka beba se odluila sakriti na sasvim udno mjesto a to je kora od ljubenice.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Voza pregazio majku i dijete pa potom pobjegao Doli na razgovor za posao, no panju im je odvuklo ono to su vidjeli kroz prozor Prosti crte ili humor? Tradicionalna metoda za lijeenje reume Zgodne sexy cure s iPhoneom pred ogledalom Kad robot dira sexy guzu Legendarne humor reklame FERovac majstor
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal