Beba u ljubenici

  • Beba u ljubenici
   • 26.12.2011. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 3036 puta

    Male bebe veinom imaju prste tamo gdje im nije mjesto. Upravo ova slatka beba se odluila sakriti na sasvim udno mjesto a to je kora od ljubenice.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pitala je mukarce da li se hoe sexat s njom Retro automobili i sexy foto modeli Zato je lav htio pojesti novinara za ruak? Pad u nesvijest prilikom kakljanja Nevjerojatan skok make Pogledajte kako se iskusni pilot kanadera sputa na malo jezero Grudom pogoeni novinar RTL-a Samo u gaam skoio u snijeg
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal